DOKONČENÉ PROJEKTY

Realizované projekty

Podívejte se na několik ukázek mých prací níže a přesvědčte se, jak mohu přinést kvalitu a individualitu do každého domu.

IMG 0409 scaled
ondrovadilna
Ondra
ondrovadilna
Projekt Praha - Letňany

Stavba bazénu

Jsem nadšený, že mohu sdílet můj nedávný úspěšný projekt – stavbu venkovního bazénu ze ztraceného bednění, který přinesl do domova mého vážného zákazníka nejen radost, ale i osvěžení. 

Projekt Praha - Letňany

Nová podlaha do garáže

Úspěšně jsem dokončil projekt instalace zbrusu nové podlahy do garáže z kvalitních obkladů. Má práce zahrnovala pečlivou přípravu povrchu, precizní řezání a správnou instalaci každého obkladu, což vedlo k vytvoření odolné a esteticky příjemné podlahy. Nová podlaha nejenže zlepšila vizuální dojem garáže, ale také poskytuje trvanlivý a snadno udržovatelný povrch.

IMG 1582 scaled
ondrovadilna
Ondra
ondrovadilna
IMG 9414 scaled
ondrovadilna
Ondra
ondrovadilna
Projekt Praha - Letňany

Palisády

Nedávný projekt zpevnění mě vedl k instalaci kvalitních palisád, které nejen esteticky zlepšily okolí, ale také poskytly funkční zpevnění. Palisády jsou vynikajícím řešením pro terénní úpravy a zpevňování svahu. Moje práce zahrnovala pečlivou volbu materiálu, správnou konstrukci a precizní instalaci palisád, což vytvořilo stabilní a odolné opěrné zdi. Tento projekt nejen zdůraznil krásu okolí, ale také přidal prvků bezpečnosti a trvanlivosti

Potřebujete něco udělat a nemáte čas a vybavení?

Ať už chcete např. rekonstrukci bytu, smontovat nábytek, vymalovat, posekat trávu nebo udělat webové stránky.